Loyale Rebellen en gepassioneerd leraarschap

Loyale Rebellen en gepassioneerd leraarschap

wo, 16/04/2014 - 13:30 tot 17:30
Loyale Rebellen en gepassioneerd leraarschap
Hoe wordt en blijf je een onderwijsgek?
 
Ze zijn er nog steeds en nog groot in aantal…….. leraren die zó enthousiast zijn over hun vak, dat ze als workaholic worden gezien.  Wat drijft deze onderwijsgekken? Waar halen zij hun passie vandaan? Wat drijft ze om van hun werk a.h.w. hun hobby te maken, zodat ze nooit meer hoeven te werken?
 
Op 16 april 2014 gaan we opnieuw- na een eerdere aflevering van Loyale Rebellen over vitaal leraarschap op 10 april 2013- in dialoog met een Maarten Mulderije en Jaap Bakkelo, zo’n gepassioneerde leraar en zijn eveneens gepassioneerde leidinggevende. Maarten Mulderije is docent aan het Zernike Montessori College Groningen/Haren, Jaap Bakkelo is zijn leidinggevende. Samen hadden ze vorig jaar zo’n  bijzonder verhaal dat we er opnieuw een aflevering van Loyale Rebellen aan willen wijden.
 
Maarten en Jaap zullen door hun verhaal onze onderwijspassie aanwakkeren.
 
Leraren en schoolleiders gáán – als het goed is- voor hun leerlingen en genieten ervan dat ze aan hun ontwikkeling kunnen bijdragen! Voor Maarten en Jaap is dit vanzelfsprekend en voor jou ook (weer), zelfs als je je drive misschien even kwijt bent.
 
Voor een schoolleider/directeur is het niet altijd gemakkelijk een autonome leraar zijn gang te laten gaan. Dat vraagt lef en vertrouwen in die leraar. Jaap Bakkelo heeft dat vertrouwen in Maarten. Dat zorgt ervoor dat Maarten de ruimte heeft gekregen om te doen waarin hij gelooft, om het beste uit zichzelf te halen. 
Waardoor jullie als deelnemers zullen voelen hoe jullie dat ook kunnen doen!
 
Maarten en Jaap vertellen hun verhaal. Maar daarnaast gaan de deelnemers ook zelf met elkaar in gesprek. Om enthousiasme te delen en van elkaar te leren!
 
Jij bent al een gepassioneerde leerkracht en krijgt er niet genoeg van of zoek je naar je drive?
 
Kom op 16 april 2014 naar Loyale Rebellen en gepassioneerd leraarschap!
CBS Aquamarijn
locatie Reitdiep
Slenk 2
9746 RS Groningen