Planum Invocare vanaf nu PLANUM

Planum Invocare vanaf nu PLANUM

Op donderdag 15 november 2012 lanceert Planum Invocare uit Haren (Groningen) een nieuwe website en een nieuwe naam.

De oude naam Planum Invocare roept vragen op en is moeilijk te onthouden. De nieuwe naam is PLANUM én betekent &;helder&;. Het bedrijf vaart een nieuwe, heldere koers. Geen talent in de (onderwijs)wereld mag verloren gaan. Daarom kiest PLANUM er voor een scholenproject in Ethiopië te sponsoren via Edukans.

De onderwijswereld is het belangrijkste werkterrein van PLANUM. Johan Verstappen, Albert Koele en Brenda Koning zetten - samen met de partners in hun netwerk van specialisten - heldere stappen naar leiderschap.

Op de pagina &;Heldere Stappen&; staat een opsomming van de aandachtsgebieden, waar iedere school mee aan de slag zou kunnen. Een nieuwe ontwikkeling bij PLANUM is de &;Leergang Leiderschap&;, een intensief programma voor schoolleiders.

Social media

Niet alleen de website en de naam zijn vernieuwd. PLANUM zet ook heldere stappen in de wereld van social media. Op Twitter is het account geopend en op LinkedIn vind je niet alleen de persoonlijke profielpagina&;s van Johan, Albert en Brenda, maar ook een Company Profile.

Planum Invocare vanaf nu PLANUM